150 meest romatische steden & dropen aan het Nederlandse water
Nederland
Uitgegeven:
2018
Serietitel:
NL Waterland
Serienummer:
1
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
7 maart 2018
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
NUR:
Reisgidsen algemeen (510)
Codes
ISBN:
978-94-92477-55-2
EAN:
9789492477552
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
17 cm
Omvang:
450 pagina's
Met illustraties
Flaptekst
Nederland ontdekken doe je pas echt via het water. We zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Soms zijn we in strijd en vechten we tegen overstromingen en watersnood. Maar veelal is het water onze vriend, waaraan we veel te danken hebben. Onze rijke historie laat dit graag zien. Het heeft ons prachtige steden, idyllische dorpen en adembenemende waterlandschappen opgeleverd. Met deze gids in je handen en de app op je telefoon nemen we je mee naar een wereld die je telkens opnieuw weet te verrassen.
Nederland Waterland heeft voor jou de 200 meest romantische watersteden en -dorpen in kaart gebracht. Romantisch, omdat hier je relatie met Nederland begint, in stand blijft of zelfs groeit. Het zal je herinneringen opleveren die je nooit meer zult vergeten. In deze gids hebben we ook volop aandacht voor de culturele aspecten die ons waterland rijk is. Ontdek de bijzondere musea aan of over het water en laar je meenemen in een wereld die onze Nederlandse cultuur heeft geschapen.
De Waterroutekaart in deze gids maakt het mogelijk om een mooie tocht uit te stippelen. Per boot, fiets of wandelend van de ene naar de andere plaats. Wellicht dat ook de NL Waterland app je kan ondersteunen, want hier vind je de meest actuele informatie over het beste op en om het water. Ga je met de boot, download dan alle vaartechnische informatie via deze app voor een veilige vaart. Je zult merken dat Nederland je meer te bieden heeft dan je waarschijnlijk tot nu toe hebt aangenomen.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen