365 dagen onderweg
Floortje Dessing
Uitgegeven:
Amsterdam, 2010
Editie:
1e dr
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 juli 2010
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Wereldreizen - Reizen in meer dan één werelddeel (961)
NUR:
Reizen algemeen (500)
Codes
ISBN:
978-90-446-1704-7
EAN:
9789044617047
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
416 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Met index.
Annotatie
Een jaar reisbelevenissen van de presentatrice van het televisieprogramma '3 op Reis' (BNN).
Flaptekst
Floortje Dessing
365 dagen onderweg

Reis een jaar mee met Floortje Dessing!

Floortje Dessing (1970) is al meer dan tien jaar producente/presentatrice van reistelevisieprogramma¿s. Momenteel presenteert ze 3 op Reis voor bnn. Naast haar werkzaamheden voor televisie is ze ook ambassadeur van Max Havelaar en heeft ze twee succesvolle reisboeken geschreven. Met de opbrengst daarvan startte ze een fair-tradekledingzaak, Nukuhiva, waar ondertussen ook al een tweede filiaal van geopend is.

Als presentatrice van het reisprogramma 3 op Reis heeft Floortje Dessing natuurlijk een droombaan. Als zij een dagboek bijhoudt, ziet dat er toch net even anders uit dan de meeste andere dagboeken. Ze reist namelijk de hele wereld rond.
In 365 dagen onderweg komt ze onder meer terecht in een meditatieoord in Arizona, gaat ze kitesurfen in Sint-Maarten, slaapt ze in Australië in een boomhut en maakt ze in Bhutan een tocht naar een van de mooiste kloosters ter wereld. Maar ook bezoekt ze het Guggenheim in Bilbao en struint ze tweedehands winkels af in een hippe buitenwijk van Oslo.
365 dagen onderweg zit kortom boordevol persoonlijke reistips van Floortje, inclusief manieren om goedkoop tickets te boeken en haar favoriete reiswebsites.

Bijzonder aan dit boek is de vormgeving, waarvoor het Amsterdamse bureau 178 Aardige Ontwerpers is ingeschakeld. Gebruikmakend van haar eigen foto¿s, reisherinneringen en souvenirs hebben zij een heel persoonlijk reisboek gemaakt dat niet alleen inspirerend is om te lezen, maar ook om te zien!
Literaire adressenbank
Uitgever
Nieuws
Delen