Als ik jou was
Lisa Renee Jones
Uitgegeven:
Amsterdam, 2013
Serietitel:
[Sara McMillan]
Serienummer:
1
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
28 februari 2013
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
If I were you
Plaats van uitgave:
New York, NY
Uitgever:
Gallery Books
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Codes
ISBN:
978-90-446-2313-0
EAN:
9789044623130
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
294 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: If I were you. - New York, NY [etc.] : Gallery Books, 2013. - (Inside out trilogy ; 1).
Annotatie
Sara McMillan is een bescheiden levende lerares in San Francisco. Wanneer haar oog valt op het dagboek van een verdwenen vrouw, leest ze terloops een stukje en raakt in de ban van de geheimzinnige en sexy inhoud.
Flaptekst
Als Sara McMillan een stapel prikkelende dagboeken in handen krijgt, afkomstig uit een opslagunit waarvan de inhoud geveild wordt, is ze geschokt en gefascineerd tegelijk door de ontboezemingen van de schrijfster. Hoe meer ze leest, hoe meer ze zich gaat afvragen waarom Rebecca, de eigenaar van de ruimte, alles heeft achtergelaten. Is haar iets noodlottigs overkomen of heeft ze gewoonweg besloten om haar leven achter zich te laten en opnieuw te beginnen?

Sara raakt volledig in de ban van het spannende erotische leven dat Rebecca leidde en is vastbesloten te achterhalen wat er is gebeurd. Binnen de kortste keren raakt ze ondergedompeld in Rebecca's leven. Ze neemt haar oude baan over en ontmoet haar vrienden. Maar het gaat verder. Sara voelt zich sterk aangetrokken tot twee mysterieuze mannen: Marc, de eigenaar van een galerie, en de beroemde kunstenaar Chris. Ze laat zich verleiden, en hoewel het duidelijk is dat beide mannen duistere geheimen met zich meedragen, is ze niet meer in staat te stoppen.

Als ik jou was is een huiveringwekkende erotische thriller die je niet meer los zal laten.

Lisa Renee Jones heeft meerdere prijswinnende boeken geschreven. Haar werk werd in verschillende talen vertaald. Als ik jou was is het eerste deel van een trilogie.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen