Amsterdam
Gon Hokke
Uitgegeven:
Houten, 2016
Editie:
7de herziene druk
Serietitel:
Capitool compact
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
23 december 2011
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Top ten guide to Amsterdam
Jaar van uitgave:
2012
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Dorling Kindersley
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Plaatsen; afzonderlijk (986.6)
NUR:
Reisgidsen Europa (512)
Codes
ISBN:
978-90-475-1902-7
EAN:
9789047519027
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
19 cm
Omvang:
160 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Top ten guide to Amsterdam. - London : Dorling Kindersley, ©2012. - Oorspronkelijke uitgave: 2006. - 1e druk Nederlandse uitgave: Houten : Van Reemst, 2007. - Met literatuuropgave, register.
Annotatie
Flaptekst
Unieke charme
Het historische centrum van Amsterdam, met de vele grachten en musea, trekt al eeuwenlang bezoekers uit de hele wereld. Er zijn talloze bezienswaardigheden, zoals het Rijksmuseum met De nachtwacht als een van de topstukken en het Anne Frank Huis waar Anne Frank en haar familie zaten ondergedoken. Ook kun je heerlijk slenteren langs de grachten. Een bezoek meer dan waard is het Begijnhof waar het oudste huis van Amsterdam staat.

Amsterdam Compact
De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze fascinerende stad in Nederland te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de leukste attracties voor kinderen, de mooiste wandeltochten of de lekkerste restaurants, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in zeven wijken en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en met daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Amsterdam een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips voor bijvoorbeeld een regendag en stijlvolle uitjes.
Locaties
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen