Beeldschoon Bangladesh
Peter de Ruiter
Auteur:
Uitgegeven:
Rijswijk, 2006
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
In woord en beeld - Reisbeschrijvingen (992)
Codes
ISBN:
978-90-389-1724-5
EAN:
9789038917245
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
151 pagina's
Met illustraties en foto's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Uitg. in samenw. met Unicef Nederland.
Annotatie
Fotoboek.
Flaptekst
Beeldschoon Bangladesh
In Beeldschoon Bangladesh schetst Peter de Ruiter in meer dan 400 fraaie foto's een actueel beeld van Bangladesh: het water, het land en de mensen. Maar het zijn vooral de kinderen die zijn aandacht hebben gevangen. Oppervlakkig gezien lijkt Bangladesh verrassend welvarend; niet langer het permanente rampgebied waar iedereen aan denkt. Maar wie verder kijkt, ziet dat armoede, slecht onderwijs en gebrek aan gekwalificeerd werk nog een zware wissel trekken op het leven van de bevolking.
Met de aankoop van dit exemplaar van Beeldschoon Bangladesh steunt u het werk van Unicef en draagt u bij aan de verdere ontwikkeling van de kinderen van Bangladesh.
Peter de Ruiter
Peter de Ruiter is reisfotograaf en succesvol auteur van boeken over digitale fotografie die in veel landen worden uitgegeven. Zijn kinderfoto's uit heel de wereld worden gebruikt door diverse internationale hulporganisaties. Na zijn lange reis in 2002 door Zuid-Azi eeft De Ruiter zijn hart verpand aan de mensen die er wonen. Recentelijk was hij initiatiefnemer van het benefietboek Kustbewoners, bestemd voor de wederopbouw na de tsunami in 2004.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen