Berlijn
Małgorzata Omilanowska
Uitgegeven:
Houten, 2015
Editie:
17de herziene druk
Serietitel:
Capitool reisgidsen
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
30 oktober 2015
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Berlin
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Dorling Kindersley
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Bewerking:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Gidsen en plattegronden (996.3)
NUR:
Reisgidsen Europa (512)
Codes
ISBN:
978-90-00-34149-8
EAN:
9789000341498
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Omvang:
352 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Berlin. - London : Dorling Kindersley, ©2015. - (Eyewitness travel guides). - Oorspronkelijke uitgave: 2000. - 1e druk Nederlandse uitgave: 2001. - Met register. - Stadsplattegrond.
Annotatie
Flaptekst

Bruisende stad


In Berlijn is van alles te ontdekken: van historische monumenten als de Nikolaikirche tot moderne blikvangers als de Potsdamer Platz, van de rustige Botanischer Garten tot de drukke oude dierentuin Zoologischer Garten. Deze stad in Duitsland kan ook bogen op enkele van de mooiste musea ter wereld. Zo behoort de collectie van het Kunstgewerbemuseum tot een van de interessantste van Europa. Checkpoint Charlie en restanten van De Muur maken altijd veel indruk op bezoekers.De Capitool Reisgids Berlijn


In de reisgids Berlijn is de stad opgedeeld in acht wijken. Elke wijk wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat tal van foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Locaties
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen