Berlijn
Jürgen Scheunemann
Uitgegeven:
Houten, 2015
Editie:
17de druk
Serietitel:
Capitool Compact
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
7 juni 2011
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Top ten guide to Berlin
Jaar van uitgave:
2014
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Dorling Kindersley Limited
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Bewerking:
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Gidsen en plattegronden (996.3)
NUR:
Reisgidsen Europa (512)
Codes
ISBN:
978-90-475-1905-8
EAN:
9789047519058
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
20 cm
Omvang:
192 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Top ten guide to Berlin. - London : Dorling Kindersley Limited, ©2014. - Oorspronkelijke uitgave: 2002. - 1e druk Nederlandse uitgave: Houten : Van Reemst, 2002. - Met register.
Annotatie
Flaptekst
Fascinerende stad
Berlijn is de meest levenslustige stad van Duitsland. Nergens zijn kunst en cultuur, musea en theaters, amusement en uitgaansleven zo gevarieerd en opwindend als in deze stad. Het beroemdste bouwwerk is de Brandenburger Tor in het centrum van de Pariser Platz, maar ook de Reichstag, met zijn glazen koepel, is een populaire bezienswaardigheid. De ruïne van de Kaiser-Wilhelm-Gedächtnis-Kirche is een stille getuige van de verschrikkingen van de oorlog. Ernaast is een nieuwe kerk gebouwd.

Berlijn Compact
De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze fascinerende stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de mooiste historische gebouwen, de gezelligste winkels of de leukste attracties voor kinderen, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in zeven wijken en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en met daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Berlijn een handige uitneembare kaart. Op deze kaart staan bovendien vele tips voor bijvoorbeeld hippe plekken en voordelige activiteiten.
Locaties
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen