Berlijn
Damien Simonis
Auteur:
Uitgegeven:
Utrecht [etc.], 2012
Editie:
3e dr
Serietitel:
National Geographic reisgids
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
17 februari 2012
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The National Geographic traveler Berlin
Jaar van uitgave:
2012
Uitgever:
National Geographic Society
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Foto's:
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Gidsen en plattegronden (996.3)
NUR:
Reisgidsen Europa (512)
Codes
ISBN:
978-90-215-5158-6
EAN:
9789021551586
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
271 pagina's
Met illustraties en foto's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: The National Geographic traveler Berlin. - National Geographic Society, cop. 2012. - Oorspr. uitg.: 2006. - 1e dr. Nederlandse uitg.: Utrecht [etc.] : Kosmos, 2007. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
National Geographic Reisgids Berlijn is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en bijzondere plekjes van de stad.

Bezoek met deze National Geographic Reisgids Berlijn het sfeervolle en hippe Prenzlauer Berg, het voormalige communistische centrum van Berlijn en het merengebied tussen Berlijn en Mecklenburg. Lees de speciale reportages over de Berlijnse Muur, de Joodse gemeenschap van toen en nu, Marlene Dietrich en de nieuwe architectuur van Potsdamer Platz. Met inzichtelijke tekeningen die historische gebouwen, zoals de Reichstag en de musea van het Museumsinsel, verduidelijken.

De uitgebreide kennismaking met Berlijn, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!
Locaties
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen