De kook encyclopedie
kiezen, klaarmaken, snijden, koken, sudderen, garneren, bewonderen, proeven
Luwig Bartling
Uitgegeven:
Lisse, 2011
Editie:
14e dr
Serietitel:
Encyclopedie
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
15 september 2011
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Jaar van uitgave:
1995
Vertaald uit:
Duits
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Algemene kookboeken (629.2)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-366-3000-9
EAN:
9789036630009
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
480 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
1e dr. Nederlandse uitg.: 1995. - Oorspr. Duitse uitg.: Bielefeld : Ceres. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Van voor- tot nagerecht: in dit boek vindt u talloze recepten voor complete maaltijden voor het hele gezin Bijna 700 recepten in 12 rijk ge├»llustreerde hoofdstukken Een grote keuze uit gerechten voor feestelijke gelegenheden Veel recepten van maaltijden die eenvoudig en snel te bereiden zijn Tips om de dagelijkse maaltijden een extra dimensie en een nieuwe smaak te geven Originele idee├źn voor het serveren van salades, vlees- en visgerechten en desserts
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen