De vrouw die met vuur speelde + DVD
Stieg Larsson
Auteur:
Uitgegeven:
2010
Uitgeverij:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Literaire thriller (305)
Codes
ISBN:
978-90-5672-394-1
EAN:
9789056723941
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23,6 cm
Bindwijze:
Ingenaaid
Flaptekst
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tattoos én ze is een computerhacker van wereldklasse.

Drie moorden, één avond. De slachtoffers zijn twee journalisten die voor Millennium werkten aan een publicatie over mensensmokkel, en Nils Bjurman, de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar Lisbeth is onvindbaar. Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een verband zien tussen de drievoudige moord en het artikel in wording over vrouwenhandel.
Dan wordt een vriendin van Lisbeth ontvoerd door een motorbende. Salander laat het aankomen op een bloedige confrontatie met de onzichtbare bendeleider, Zala, een bekende uit haar verleden …

Ook dit tweede deel in de Millennium-trilogie is verpletterend goed geconstrueerd en ongelooflijk overtuigend. Stieg Larsson staat met zijn literaire thrillers op eenzame hoogte!

De vrouw die met vuur speelde nu aangeboden met bijbehorende dvd. Samen voor slechts € 25,-
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen