Desserts
van verrukkelijk fruit tot crèmige chocolade voor creatief koken
TextCase
Uitgegeven:
Lisse, 2002
Serietitel:
Rebo culinair
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Redactie:
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Voorgerechten; algemeen - Nagerechten; algemeen (629.75)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
90-366-1363-9
EAN:
9789036613637
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
28 cm
Omvang:
96 pagina's
Met foto's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Een heerlijk dessert als kroon op uw maaltijd, als zoet hoofdgerecht of zomaar als tussendoortje - wie kan daar nu nee tegen zeggen?

In dit boek vindt u talloze recepten voor zachte crèmes en puddingen, geraffineerde ijsvariaties, heerlijke gekookte en gebakken vruchten en natuurlijke klassieke desserts.

Wij hebben voor iedere smaak onweerstaanbare zoete verleidingen samengesteld, van eenvoudig tot exquis, van snel tot wat arbeidsintensiever en van klassiek tot modern.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen