Donald Trump
'Iedereen houdt van mij'
Charles Groenhuijsen
Uitgegeven:
[Amsterdam], 2015
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
24 november 2015
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Vorming van de zakenman (360.8)
NUR:
Mens en maatschappij algemeen (740)
Codes
ISBN:
978-94-600-3098-7
EAN:
9789460030987
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
20 cm
Omvang:
8 pagina's
Extra pagina's:
127 pagina
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Met literatuuropgave.
Annotatie
Overzicht van het leven, werk en de achtergronden van Donald Trump, kandidaat voor de Republikeinen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016.
Flaptekst
Van alle kandidaten die in 2016 president Barack Obama willen opvolgen, is multimiljardair Donald Trump de opvallendste. Trump groeide op als zoon van een New Yorkse vastgoedondernemer en had al snel door dat een gewoon burgermansbestaan níets voor hem was. Rijk wilde hij worden, beroemd, berucht, gezien, besproken: een niets en niemand ontziende winner.

Iedereen heeft een gepeperde mening over hem. Kiezers slalommen tussen grote bewondering en diepe minachting. In dit boek zet Amerika-kenner Charles Groenhuijsen zijn tanden in het fenomeen Trump. Hoe is hij geworden wie hij is? Hoe serieus is zijn gooi naar het presidentschap? En wat betekent het als Trump faalt en straks níet in het Witte Huis terechtkomt?

Aan de hand van de meest trumpiaanse foto's en uitspraken blikt Groenhuijsen in Donald Trump. 'Iedereen houdt van mij' even stoutmoedig als vrolijk vooruit op de Amerikaanse verkiezingen, die wel eens de spannendste in decennia kunnen worden. Aan 'The Donald' zal het niet liggen, hij amuseert zich kostelijk: 'Ik heb geen idee waar dit eindigt. Maar ik zit er nu middenin en het is fantastisch.'
Locaties
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen