Een toetje om te zoenen
Marion van de Coolwijk
Uitgegeven:
Utrecht, 2014
Serietitel:
De Cupcakeclub
Serienummer:
3
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
4 november 2014
(Overige) personen
Illustraties:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-90-261-3681-8
EAN:
9789026136818
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Omvang:
142 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Flaptekst
Een toetje om te zoenen is een vrolijk en herkenbaar avontuur voor kinderen van 8 tot circa 12 jaar, met heerlijke recepten en leuke bakweetjes. Een toetje om te zoenen is het derde, los te lezen deel in de succesvolle boekenreeks De Cupcakeclub van Marion van de Coolwijk.

Elke woensdagmiddag komt de Cupcakeclub bijeen om te bakken. Hun zelfgemaakte cupcakes zijn een groot succes in de bakkerswinkel van Zilvers vader. Maar nu dreigt de club uit elkaar te vallen: Zilver is zo verliefd op David dat ze liever met hem naar de film gaat dan dat ze cupcakes bakt met haar vrienden! Dat kan niet, vinden Melina, Sara, Amy en Jan-Willem. Er is maar één oplossing: David moet ook bij de club komen. Maar daarvoor moet hij eerst een test afleggen...

Marion van de Coolwijkis al 25 jaar schrijfster en dol op cupcakes. Ze is onder meer bekend van de succesvolle serie MZZLmeiden en De Olijke Tweeling. Het geheime recept, deel 1 in de serie De Cupcakeclub, werd getipt voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2014.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen