Eruit!
dyslexie uitgave
Marion van de Coolwijk
Uitgegeven:
Deventer, 2018
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 februari 2019
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Jaar van uitgave:
2014
Plaats van uitgave:
Utrecht
Uitgever:
Uitgeverij De Fontein
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Fictie 13 - 15 jaar (284)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 13 j. e.o
Codes
ISBN:
978-94-632-4350-6
EAN:
9789463243506
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25 cm
Omvang:
119 pagina's
Bibliografische annotatie
Colofon vermeldt: Dit boek is gebaseerd op de 1e druk 2014. - Oorspronkelijke uitgave: Utrecht : Uitgeverij De Fontein, ©2014. - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Annotatie
Het vriendinnetje van Mees heeft het uitgemaakt. Mees ontdekt dat hij gevoelens voor zijn beste vriend Job heeft. Zou hij homo zijn? Vanaf ca. 12 jaar.
Flaptekst
Mees, Job, Kirsten en Suze vormen een hechte vriendenclub op school. Ze hebben ontzettend veel lol en het leven lijkt één groot feest. Maar is dat echt zo? Mees worstelt met gevoelens voor zijn beste vriend Job. Hij is toch geen homo? Maar waarom wordt hij dan nooit verliefd op een meisje? Op internet zoekt hij naar informatie, maar daarvan raakt hij nog meer in de war. Dan wordt het knapste meisje van de school verliefd op hem. Is dit zijn kans om te bewijzen dat hij straight is?Marion van de Coolwijk schreef al meer dan 200 spannende boeken. Speciaal voor kinderen met leesproblemen schrijft ze in de serie Ik ben niet bom!Leesplezier staat bij deze boeken voorop. Marion heeft haar eigen instituut Kind in Beeld waar ze kinderen met leesproblemen onderzoekt en begeleidt.'Lezen moet leuk zijn!' is haar motto.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen