Geïllustreerde kaas encyclopedie
een uniek naslagwerk met vele bekende en onbekende kaassoorten uit de hele wereld
Christian Callec
Uitgegeven:
Lisse, 2001
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 november 2001
(Overige) personen
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Melk en melkbehandeling - Zuivelbereiding (633.9)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
90-366-1171-7
EAN:
9789036611718
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25 cm
Omvang:
256 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Dit naslagwerk is bedoeld voor alle kaasliefhebbers, maar ook voor iedereen die in een kaaswinkel of op een kaasafdeling werkt. Door de grote hoeveelheid nieuwe, al dan niet trendy kazen en de 'heropleving' van een aantal vergeten, klassieke kazen is het aanbod bijna niet meer te overzien.In deze encyclopedie vindt u uitgebreide informatie over het bereiden van kazen, de kaaslanden en hun tradities en het grote palet aan smaken en stijlen. Honderden kazen uit Frankrijk, Nederland, Italië, Spanje, Duitsland, België, Engeland en veel andere landen worden afgebeeld en beschreven met passende wijntips. Met deze encyclopedie kunt u uw kennis van kaas verdiepen en zult u vele nieuwe soorten ontdekken.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen