Het geheim
grote letter uitgave
Catherine Cookson
Uitgegeven:
Abcoude, 2013
Serietitel:
Grote letter bibliotheek
Serienummer:
2858
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
11 maart 2013
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
The silent lady
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Fictie overig algemeen (350)
Codes
ISBN:
978-90-364-2858-3
EAN:
9789036428583
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Grote letter uitgave:
Ja
Omvang:
580 pagina's
Bibliografische annotatie
Vert. van: The silent lady. - Oorspr. uitg.: London [etc.] : Bantam Press, 2001. - Oorspr. uitg.: Amsterdam : Boekerij, cop. 2012. - Met grote letter gedrukt.
Annotatie
Een rijke jonge vrouw wordt zo mishandeld door haar man dat ze vlucht met achterlating van haar zoontje en gaat zwerven. Pas na 26 jaar keert ze terug.
Flaptekst
Bij een respectabel advocatenkantoor in Londen dient zich een haveloze vrouw aan die erop staat Alexander Armstrong, de mede-eigenaar van het kantoor, te spreken te krijgen. Ze ziet er ondervoed uit en spreekt moeizaam, maar ze laat zich niet wegsturen. Wanneer Armstrong hoort wie zijn bezoeker is, reageert hij onverwacht emotioneel.
Irene Baindor is een vrouw met een verleden, en nu ze na twintig jaar afwezigheid ineens uit het niets opduikt, kan het mysterie dat Armstrong al die jaren heeft beziggehouden misschien eindelijk worden opgelost. Ooit was Irene een knappe, muzikale jonge vrouw, echtgenote van een rijk, machtig man en moeder van een prachtige zoon. Maar achter gesloten deuren ontpopte haar ogenschijnlijk perfecte man zich tot een wrede dictator. Nadat een uitzonderlijk gewelddadige uitbarsting Irene grotendeels van haar spraak en geheugen beroofde, verdween ze spoorloos. Waar is ze al die tijd geweest? Wie hebben haar geholpen, en wat is er geworden van de hoofdrolspelers in het toenmalige drama?
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen