Het grote Robin luisterboek
Sjoerd Kuyper
Auteur:
Uitgegeven:
Amsterdam, 2013
Editie:
1e dr
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Indeling
Medium:
Compact disc
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
NUR:
Gesproken tekst voor kinderen en jongeren (cd-tape) (076)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 7-8 jaar
Codes
ISBN:
978-90-476-1390-9
EAN:
9789047613909
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
12 cm
Omvang:
6 Compact disc
Bindwijze:
Audio Visuele Media
Bibliografische annotatie
Weergave van het boek verschenen o.d.t.: De grote Robin. - Rotterdam : Lemniscaat, cop. 2012. - Bevat: Robin en Suze ; Robin en God ; Robin is verliefd.
Annotatie
Verhalen over Robin, die een zusje krijgt, met opa over God praat en verliefd wordt op Nellie. Vanaf ca. 4 jaar.
Flaptekst
Wie kent hem niet? Robin, de dromerige kleuter over wie Sjoerd Kuyper zoveel mooie verhalen schreef. Samen met zijn knuffel - varken Knor beleeft hij elke dag de allergrootste avonturen. Op school, in de sneeuw, aan het strand, thuis op de bank met zijn babyzusje Suze en als de stoere ridder Validon. Op dit lekker dikke luisterboek zijn drie bekroonde Robinboeken te beluisteren: Robin en Suze, Robin en God en Robin is verliefd. Respectievelijk goed voor een Zilveren, Gouden en Zilveren griffel.

Robin en Suze
In het met een Zilveren Griffel bekroonde Robin en Suze heeft Robins moeder een heel dikke buik. Robin raadt zelf wat dat betekent: er komt een broertje of zusje aan!

Robin en God
Sjoerd Kuyper won met Robin en God een Gouden Griffel. Robin ziet een ster waarvan hij zeker weet dat God er woont. Maar papa en mama geloven niet in God. Opa wel, dus gaat Robin bij hem te rade. Want wie is God eigenlijk?

Robin is verliefd
In Robin is verliefd – ook bekroond met een Zilveren Griffel – is Robin… verliefd. Op Nellie. Op oud omaatje. Op de juf. Op mama. Op alle meisjes in de wereld. En al luisterend naar Het grote Robin luisterboek word je ook verliefd op hem. Een liefde die nooit meer overgaat.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen