Hotel Rozenstok
roman
Christophe Vekeman
Uitgegeven:
Amsterdam, 2015
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Literaire roman, novelle (301)
Codes
ISBN:
978-90-295-3898-5
EAN:
9789029538985
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
20 cm
Omvang:
206 pagina's
Flaptekst
Eindelijk heeft Christophe Vekeman de pen aan de wilgen gehangen: hij zal geen boeken meer schrijven. Gevolg is wel dat hij zich nu een plaats op de arbeidsmarkt en in ‘het échte leven’ dient te verwerven, wat voor een ouder wordende zonderling als hij niet zeer evident is.

Om zich te bezinnen over zijn toekomst, beslist hij af te reizen naar het Noord-Nederlandse stadje L., waar hij voor de geplande duur van zeventien dagen in het aftandse Hotel Rozenstok intrekt. Van dan af lijkt de grens tussen zijn fantasie en de werkelijkheid alsmaar meer te vervagen. Of is ook dát maar schijn?

Hotel Rozenstok is een grandioze afrekening met de realiteit en de wereld, en een uitzonderlijk geestige, spannende ode aan de liefde en de verbeelding. Christophe Vekeman (1972) spaart niemand in dit boek, niet zichzelf, en niet de rest van de mensheid. Enkel Wanda.

Van Christophe Vekeman (1972) kwamen eerder negen boeken uit bij De Arbeiderspers. Tevens schrijft hij stukken voor De Morgen, en doet hij vele literaire podia in Nederland en Vlaanderen aan.
VideoLiteraire adressenbank
Uitgever
Literaire Prijzen
Relevante links
Eigen recensies Literatuurplein
Delen