In elkaars armen
Liz moet de geheimen uit haar verleden het hoofd bieden om een zonnige toekomst mogelijk te maken
Catherine Cookson
Uitgegeven:
Amsterdam, 2019
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
31 januari 2019
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
A house divided
Jaar van uitgave:
1999
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Bantam Press
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Codes
ISBN:
978-90-225-8785-0
EAN:
9789022587850
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
414 pagina's
Bibliografische annotatie
Vertaling van: A house divided. - London : Bantam Press, 1999. - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: ©2017.
Annotatie
Een in de Tweede Wereldoorlog blind geworden kapitein moet samen met zijn vriendin een nieuwe toekomst opbouwen, daarbij gesteund en gehinderd door mensen uit hun omgeving.
Flaptekst

De boeken van Catherine Cookson zijn zonder uitzondering stille eversellersIn 1945 keert Matthew Wallingham na jaren aan het front terug naar Engeland. Hij is blind en weet niet wat hij met zijn toekomst aan moet. Bij thuiskomst blijkt de situatie in zijn ouderlijk huis verre van rooskleurig: zijn vader is ziek, zijn moeder diep ongelukkig en zijn jongere broer, die al die jaren succesvol voor de boerderij heeft gezorgd, voelt zich bedreigd door de terugkeer van de oudste zoon.Matthew probeert wanhopig een nieuw leven op te bouwen en merkt dat hij steeds afhankelijker wordt van Liz, zijn verpleegster en in toenemende mate de vrouw die al zijn gedachten beheerst. Maar Liz draagt een geheim met zich mee, een schaduw van geweld die alles waar Matthew op hoopt in gevaar kan brengen. Kunnen Matthew en Liz over die schaduw heen stappen en een zonnige toekomst tegemoet gaan?

Over de boeken van Catherine Cookson‘Voor lezers die houden van romantiek en bijzondere familierelaties, naast mooie beschrijvingen van het ruige landschap.’ NBD Biblion‘Catherine Cooksons boeken zijn net zo heerlijk warm en fijn als Downton Abbey, maar dan veel herkenbaarder.’ Goodreads-lezer‘Als ik Cookson lees, krijg ik altijd een heel warm gevoel en ben ik vol hoop dat de mensheid sterk genoeg zal zijn om het geluk toe te laten.’ Goodreads-lezer

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen