Less is more
Lekkere recepten met minder dan 8 ingrediƫnten
Jacob Jan Boerma
Uitgegeven:
Houten, 2015
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
19 oktober 2015
(Overige) personen
Bewerking:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Algemene kookboeken (629.2)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-00-34819-0
EAN:
9789000348190
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
27 cm
Omvang:
175 pagina's
Met foto's
Bibliografische annotatie
Ondertitel op omslag: Lekkere recepten met minder dan 8 ingrediƫnten. - Spectrum maakt deel uit van Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum. - Met register.
Annotatie
Flaptekst

Kook de sterren van de hemel met minder dan 8 ingrediënten

In zijn derde boek daagt chefkok Jacob-Jan Boerma zichzelf uit om de heerlijkste gerechten te creëren met minder dan 8 ingrediënten: Less is more. In de beperking zit de kracht. Alle gerechten blinken uit door de perfecte balans tussen verschillende smaken en texturen. De sterrenchef zet zijn kennis over ingrediënten en smaakcombinaties optimaal in om tot een 50-tal waanzinnige, maar vooral ook makkelijke gerechten te komen.


‘Less is more' komt ook tot uitdrukking in de fotografie. Voor dit boek houdt Sacha de Boer een heel ingetogen styling aan, waardoor het gerecht de hoofdrol speelt op elke foto. In Sacha's stillevens draait het om de puurheid van de ingrediënten. Van de portretten spat juist het enthousiasme en de passie van de chef af.


• 50 makkelijke gerechten van een Michelin-sterrenchef
• Prachtige fotografie van Sacha de Boer: gerechten, portretten, stillevens
• Maximaal 8 ingrediënten per gerecht
• Variatie en balans in groenten, vlees, vis en zoete gerechten

‘De recepten zijn echt goed toegankelijk en verschillend. Het is een boek dat inspireert voor de thuiskok die graag voor vrienden en familie in de keuken staat.'
Hebban.nl

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen