Mary Ann in tweestrijd
grote letter uitgave
Catherine Cookson
Uitgegeven:
Abcoude, 2006
Serietitel:
Grote Letter Bibliotheek
Serienummer:
2347
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
7 maart 2006
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Life and Mary Ann
Jaar van uitgave:
1962
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Genre(s):
NUR:
Fictie overig algemeen (350)
Codes
ISBN:
90-364-2347-3
EAN:
9789036423472
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
23 cm
Grote letter uitgave:
Ja
Omvang:
386 pagina's
Bibliografische annotatie
Vert. van: Life and Mary Ann. - 1962. - Vanaf medio 1983 uitg.: Baambrugge : Grote Letter Bibliotheek. - Vanaf medio 1998 plaats van uitg.: Abcoude. - Aanvankelijke uitg.: Eindhoven : Grote Letter Bibliotheek. - Eerder verschenen o.d.t.: Marjan en het leven. - Vervolg op: Mary Ann van huis.. - Gevolgd door: Mary Ann in voor- en tegenspoed.. - Oorspr. Nederlandse uitg.: Amsterdam : De Boekerij, 1979. - Met grote letter gedrukt.
Annotatie
Een meisje krijgt een zware slag te verwerken wanneer de jongen op wie zij verliefd is, plotseling naar Amerika vertrekt.
Flaptekst
Kerstin en Sylvia zijn al vanaf de basisschool hartsvriendinnen. Toch werd, zonder dat zij dat wilden, hun vriendschap verbroken. Nu leiden de twee jonge vrouwen ieder hun eigen leven, maar ze missen elkaar bij alles wat ze doen. Sylvia is getrouwd met Erwin en moeder van Stijn en Marijn. Ze heeft een leuke parttimebaan bij de schouwburg, maar haar gezin gaat voor alles.
Kerstin is sinds kort vestigingsmanager van het uitzendbureau waar ze al bijna vijftien jaar werkt. Ze heeft nog steeds geen relatie en dat vindt ze jammer, maar ze heeft wel succes in de politiek. Bij alles wat Kerstin en Sylvia doen, merken ze dat ze de ander missen. Vier jaar hebben ze elkaar niet gezien of gesproken. Hoezeer ze ook behoefte hebben aan een vriendin, ze vinden allebei dat de ander de eerste stap moet zetten.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen