Meiden zijn gek... op shoppen
dyslexie uitgave
Marion van de Coolwijk
Uitgegeven:
Deventer, 2017
Serietitel:
Meiden zijn gek
Serienummer:
3
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
6 december 2017
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 9-12 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4238-7
EAN:
9789463242387
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
92 pagina's
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke titel: Op geheimen. - Houten : Van Holkema & Warendorf, ©2009. - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Annotatie
Saartje, Valerie, Nikki en Janine zijn dikke vriendinnen. Als Saartje tijdens hun shopavontuur Valerie probeert over te halen om een shirt dat ze niet kan betalen te stelen, gaat het mis. Vanaf ca. 9 jaar. In lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Saartje heeft een geheim, zelfs voor haar vriendinnen: ze heeft al twee keer iets gepikt in een winkel. Wanneer Valerie naar de volgende auditieronde mag voor een rol in de bekendste soapserie, heeft ze niets leuks om aan te trekken. Haar kleine budget is niet genoeg voor dat ene te gekke shirt. Saartje wil haar vriendin graag helpen en overtuigt haar om het shirt stiekem mee te nemen uit de winkel. Net op het moment dat ze de winkel uit willen lopen, komen Nikki en Janine naar binnen. De zenuwachtige Valerie aarzelt en dan gaat het alarm. De vier meiden worden opgepakt en meegenomen voor verhoor. Kan hun vriendschap dit wel aan? De serie Meiden zijn gek... bestaat uit: 1. Meiden zijn gek... op jongens 2. Meiden zijn gek... op geheimen 3. Meiden zijn gek... op shoppen 4. Meiden zijn gek... op chatten 5. Meiden zijn gek... op sterren 6. Meiden zijn gek... op fashion 7. Meiden zijn gek... op vakantie
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen