Meiden zijn gek... op sterren
dyslexie uitgave
Marion van de Coolwijk
Uitgegeven:
Deventer, 2018
Serietitel:
Meiden zijn gek...
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
14 maart 2018
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Fictie 10 - 12 jaar (283)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 9-12 jaar
Codes
ISBN:
978-94-632-4255-4
EAN:
9789463242554
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
87 pagina's
Bibliografische annotatie
Oorspronkelijke uitgave: Houten : Van Holkema & Warendorf, ©2011. - (Meiden zijn gek... ). - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Annotatie
De vriendinnen van Valerie zijn helemaal fan van een boyband. De knappe zanger nodigt Valerie uit voor hun concert. Hoe moet ze dat aan haar vriendinnen uitleggen? Vanaf ca. 10 jaar. In lettertype Dyslexie.
Flaptekst
Saartje is helemaal weg van de HI-GUYS, een Amerikaanse boyband. Als de band naar Nederland komt, wil ze natuurlijk naar het concert. Samen met Nikki en Janine doet ze klusjes om geld te sparen voor de tickets. Alleen Valerie doet niet mee, want zij is geen fan van de band. Bovendien mag Valerie auditie doen voor een dansoptreden op tv.Tot haar verrassing blijken de HI-GUYS daar ook op te treden. Zanger James vindt haar overduidelijk leuk en nodigt haar uit voor het concert. Valerie voelt zich gevleid, maar dan blijkt dat Saartje, Janine en Nikki geen kaartjes hebben kunnen krijgen. Hoe moet ze Saartje uitleggen dat zij wel naar het concert gaat, en bovendien dat Saartjes grote idool haar leuk vindt?De serie Meiden zijn gek... bestaat uit:1. Meiden zijn gek... op jongens2. Meiden zijn gek... op geheimen3. Meiden zijn gek... op shoppen4. Meiden zijn gek... op chatten5. Meiden zijn gek... op sterren6. Meiden zijn gek... op fashion7. Meiden zijn gek... op vakantie
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen