Morrison krijgt een zusje
Sjoerd Kuyper
Auteur:
Uitgegeven:
[Amsterdam], 2008
Taal:
Nederlands
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 4 - 6 jaar (281)
Codes
ISBN:
978-90-468-0376-9
EAN:
9789046803769
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24 cm
Omvang:
110 pagina's
Met foto's
Bindwijze:
Gebonden
Flaptekst
Sjoerd Kuyper is niet alleen bekend vanwege zijn boeken, maar ook van musical en film. Zijn liedteksten voor de hooggeprezen musical Turks Fruit werden onderscheiden met de John Kraaijkamp Musical Award. De serie en de film Het zakmes werden veertien maal bekroond. Onlangs is Het zakmes opgenomen in de canon van de Nederlandse film.

In het voorjaar van 2008 brengt Bos Bros. in samenwerking met Warner Bros. de familiefilm Morrisson uit. Tegelijkertijd verschijnt het boek ;Morrisson. Sjoerd Kuyper schreef zowel het scenario als het boek.Nieuwe familiefilm van Sjoerd KuyperMorrisson heeft alles in zich om een publiekslieveling te worden. Want Sjoerd Kuyper heeft met Morrisson een zowel bijzonder geestig als ontroerend verhaal geschreven.

Morrisson is een aandoenlijk jongetje van vijf jaar. Een heel gelukkig jongetje, totdatĀ… de nieuwe baby komt. Want dan is er geen plaats meer voor Morrisson, dan moet hij naar zijn tante in het klooster. Morrisson stelt alles in het werk om dat te voorkomen. Eerst loopt hij weg, maar als dat mislukt heeft hij een beter plan. Niet hij moet weg, de baby moet weg. En dat plan lukt. Alle grote mensen zijn in paniek. Pas als de baby weer terecht is, begrijpt Morrisson dat het nooit de bedoeling was om hem voor altijd naar zijn tante te sturen en is hij blij met zijn nieuwe zusje.Literaire adressenbank
Uitgever
Delen