MZZL meiden en de paparazzi
dyslexie uitgave
Marion van de Coolwijk
Uitgegeven:
Deventer, 2016
Serietitel:
MZZLmeiden
Serienummer:
2
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 oktober 2016
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 13 - 15 jaar (284)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 13 j. e.o
Codes
ISBN:
978-94-6324-123-6
EAN:
9789463241236
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24,1 cm
Omvang:
180 pagina's
Bibliografische annotatie
Rugtitel: MZZL meiden. - Oorspronkelijke uitgave: Baarn : De Fontein, 2005. - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Flaptekst
Een fris en sprankelend meidenboek

Na de ontdekking dat Tanja, Hanna en Joan drielingzussen zijn, staat hun een nieuwe verrassing te wachten. Hun vader is niemand minder dan de zanger van de beroemde band The Jeans.
De paparazzi volgen de groep op de voet en ze krijgen lucht van het drietal. Wie zijn die jonge meiden? Zijn ze nieuwe liefdes van de wereldberoemde zanger? Plotseling verschijnen Tanja, Hanna en Joan in de roddelbladen. Ook hun kersverse vader moet wennen aan de situatie. Hij wil zijn dochters uit de media houden, maar de pers laat zich niet zomaar wegsturen.
Dan slaat de liefde toe. En hoe! Hanna is tot over haar oren verliefd op Jasper die een stuk ouder is en Joan dreigt haar hart te verliezen aan de persoonlijke assistent van haar vader. Maar omdat ze niets mag verklappen over haar relatie tot de zanger, levert dit behalve stiekeme zoenen vooral grote spanningen op...

Marion van de Coolwijk heeft tientallen kinderboeken geschreven. MZZLmeiden en de paparazzi is het sprankelende tweede deel in deze reeks voor jongeren vanaf twaalf jaar. Eerder schreef Marion van de Coolwijk het succevolle boek MZZLmeiden.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen