MZZL meiden on tour
dyslexie uitgave
Marion van de Coolwijk
Uitgegeven:
Deventer, 2016
Serietitel:
MZZLmeiden
Serienummer:
3
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 november 2016
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 13 - 15 jaar (284)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 13 j. e.o
Codes
ISBN:
978-94-6324-147-2
EAN:
9789463241472
ASW:
Overig
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
24,1 cm
Omvang:
192 pagina's
Bibliografische annotatie
Rugtitel: MZZL meiden on tour. - Oorspronkelijke uitgave: Baarn : De Fontein, ©2006. - (Mzzl meiden ; 3). - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype.
Flaptekst
Een onvergetelijke reis vol spannende belevenissen
Joan, Hanna en Tanja mogen met hun vader en zijn band op tournee naar Rome! Terwijl Tanja nog snel haar vertrek uit het tehuis regelt en Hanna haar bezorgde ouders vertelt dat Jasper met haar meegaat, droomt Joan ervan om te gaan shoppen in Rome.
Eenmaal in Italië komen de meiden al snel voor allerlei verrassingen te staan. Zo ontdekt Tanja dat ze zangtalent heeft, merkt Hannah dat Jasper 'meer' wil dan alleen zoenen, wordt de band getroffen door een mysterieuze ziekte en komt Joan erachter dat Hilke een geheime minnaar in Rome heeft...
Naarmate de tour vordert, gedraagt hun vader zich bovendien steeds vreemder. Het lijkt of hij dingen achterhoudt. Waarom doet hij zo geheimzinnig? Wanneer Joan per ongeluk een sms'je op haar vaders mobiele telefoon leest, krijgt ze de schrik van haar leven...

Marion van de Coolwijk heeft tientallen kinderboeken geschreven. MZZLmeiden en de paparazzi is het sprankelende tweede deel in deze reeks voor jongeren vanaf twaalf jaar. Eerder schreef Marion van de Coolwijk het succevolle boek MZZLmeiden.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen