Mzzl meiden party!
Marion van de Coolwijk
Uitgegeven:
Utrecht, 2008
Editie:
3e dr
Serietitel:
Mzzl meiden
Serienummer:
5
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
29 mei 2008
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Plaats van uitgave:
Baarn
Uitgever:
De Fontein
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie 13 - 15 jaar (284)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 13 j. e.o
Codes
ISBN:
978-90-261-2404-4
EAN:
9789026124044
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
21 cm
Omvang:
185 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
1e dr.: Baarn : De Fontein, cop. 2008.
Annotatie
De drielingzussen Tanja, Hanna en Joan organiseren ter ere van de veertigste verjaardag van hun vader een surpriseparty in Londen. Vanaf ca. 12 jaar.
Flaptekst
MZZLmeiden: een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzaken

Tanja, Hanna en Joan organiseren een verrassingsfeest voor hun vaders verjaardag. Ze gaan een lang weekend met zijn allen naar Londen!
Voor Joan is het een goede gelegenheid om zich in te schrijven bij bekende modellenbureaus. Daar ontmoet ze de sympathieke Brent die als postjongen voor een castingbureau werkt. Hij is erg leuk, maar haar verstand zegt dat ze voor zijn baas moet gaan om haar kansen te vergroten.
Hanna kan Pieter uit Monaco maar niet vergeten. Als haar vriend Jasper daarachter komt, is het mis. Hanna wil niet kiezen en heeft besloten het leven wat minder serieus te nemen. Dan verschijnt er nog een dérde leuke jongen!
Tanja verovert met haar cd de hitlijsten in Europa. Ze wordt overstelpt met interview-aanvragen en verschijnt in elke televisieshow. Tanja heeft voor niemand meer tijd. Begint het succes haar naar het hoofd te stijgen?

Met de MZZLmeiden-serie vestigde Marion van de Coolwijk definitief haar naam als jeugdboekenauteur. Inmiddels zijn er plannen om de boeken van MZZLmeiden te verfilmen. MZZLmeiden party! is het vijfde deel in de reeks.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen