Olijfolie
Clare Gordon-Smith
Uitgegeven:
Soest, 2004
Editie:
2e dr
Serietitel:
[Smaakmakers]
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 februari 2014
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Flavouring with olive oil
Jaar van uitgave:
1996
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
Ryland Peters & Small
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Groenten - Fruit (629.74)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
90-5426-188-9
EAN:
9789054261889
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
20 cm
Omvang:
64 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: Flavouring with olive oil. - London : Ryland Peters & Small, cop. 1996. - Vanaf 2002 uitg.: Soest : De Lantaarn. - Met reg. - 1e dr. Nederlandse uitg.: 2002.
Annotatie
Flaptekst
Olijfolie is van oudsher een van de belangrijkste smaakmakers die vrijwel dagelijks in de keuken - en met name de mediterrane - gebruikt wordt.

Olijfolie is niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond. De verschillende soorten olie zijn in te delen naar land en streek van herkomst, maar ook de wijze van oogsten en persen zorgt voor de vele variaties.

In dit boek vindt u 30 eenvoudig te bereiden gerechten die heerlijk smaken. Ze zijn voorzien van prachtige foto's.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen