Perfecte pralines
smaken creeren en ontdekken
Jean-Pierre Wybauw
Uitgegeven:
Tielt, 2014
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
20 oktober 2014
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Brood en gebak (629.77)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-94-01-41441-8
EAN:
9789401414418
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
28 cm
Omvang:
214 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Met register.
Annotatie
Uitleg over het vervaardigen van bonbons voor de professional met nadruk op het creëren van smaken.
Flaptekst
Deel 4 in de Perfecte Pralines-reeks In zijn nieuwe chocoladeboek gaat Jean-Pierre Wybauw, Mr. Chocolate, vooral in op smaak en het ontwikkelen van eigen creaties. In dit prachtig geïllustreerde boek bespreekt Jean-Pierre Wybauw in begrijpelijke taal de meest gebruikte smaakstoffen bij pralines, en legt hij uit hoe ze te combineren en welke weerslag ze hebben op de kwaliteit van pralines. In een tweede deel komen tal van suggesties aan bod om zelf pralines te ontwikkelen. De foto's van de Turkse topfotograaf Serdar Tanyeli zijn een streling voor het oog en de smaakpapillen.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen