Römertopf
gezond en zuinig koken
Brigitte Wegner
Uitgegeven:
Lisse, 2001
Editie:
[Herdr.]
Serietitel:
Rebo culinair
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Römertopf
Jaar van uitgave:
1988
Plaats van uitgave:
Bielefeld
Uitgever:
Ceres
Vertaald uit:
Duits
(Overige) personen
Redactie:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Braad- en ovenschotels (629.32)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
90-366-0881-3
EAN:
9789036608817
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
111 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: Römertopf. - Bielefeld : Ceres [etc.], 1988. - Formaat varieert. - Vanaf eind 1988 uitg.: Lisse : Rebo Productions. - Oorspr. Nederlandse uitg.: 1991. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
De römertopf is een onmisbaar keukeninstrument: ermee koken is gemakkelijk, want de römertopf kan zo in de oven of in de magnetron geschoven worden, vet hoeft nauwelijks toegevoegd te worden en alle belangrijke voedingsstoffen en vitaminen blijven perfect bewaard. Bovendien kan een gerecht in de römertopf vrijwel niet aanbranden. De recepten in dit boek zijn het enige dat u nog nodig hebt om aan de slag te kunnen!
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen