Salades
R&R Publisjing Pty. Ltd
Uitgegeven:
Lisse, 2013
Editie:
1e druk
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
19 augustus 2013
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Soepen - Sauzen - Salades - Snacks (629.76)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-366-3177-8
EAN:
9789036631778
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
96 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Met index.
Annotatie
Flaptekst
In de Italiaanse keuken is niets ingewikkeld, als je de basisingrediƫnten in huis hebt: olijfolie, grof zeezout, zwarte peper, basilicum, rozemarijn en Parmezaanse kaas, dan maak je van ieder willekeurig ingrediƫnt een verrukkelijk gerecht. De smaak van het vlees, de vis of de groente blijft behouden en wordt versterkt, wat maakt dat de Italiaanse keuken nooit verveelt.

Je zal, als je het nog niet bent, waarschijnlijk verliefd worden op de puurheid van de Italiaanse keuken. Buon Appetito.

Literaire adressenbank
Uitgever
Delen