Sjoerd Kuyper en Isolde Hallensleben lezen Hotel de grote L
Sjoerd Kuyper
Auteur:
Uitgegeven:
Amsterdam, 2014
Editie:
Eerste druk
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
6 oktober 2014
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Indeling
Medium:
Compact disc
Fictie / Non-fictie:
Fictie
Trefwoord(en):
NUR:
Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen (280)
Leeftijdscategorie:
Voor kinderen van 13 j. e.o
Codes
ISBN:
978-90-476-1765-5
EAN:
9789047617655
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
25,2 cm
Omvang:
5 Compact disc
Bindwijze:
Audio Visuele Media
Bibliografische annotatie
Weergave van het boek voorgelezen door de auteur en Isolde Hallensleben.
Annotatie
Kos (13, ik-figuur) woont in een hotel aan zee. Door de drukte na het overlijden van moeder, krijgt Kos' vader een hartaanval. Samen met zijn drie zussen probeert Kos het hotel te runnen, terwijl vader in het ziekenhuis ligt. Vanaf ca. 12 jaar.
Flaptekst
Kos, een jongen van dertien, vertelt over de meest bizarre periode in zijn leven. Het is Sjoerd Kuyper weer gelukt: een jeugdboek schrijven dat een feest is om te beluisteren, van ontroerend begin tot hilarisch einde.

Als je vader je beste vriend is en hij krijgt een hartaanval, en je moeder is al dood, en als je dan het hotel van je vader moet runnen, samen met je drie zussen die net zo weinig van jongens snappen als jij van meisjes, en je vader blijkt ook nog eens schulden te hebben, en je kunt alleen
aan geld komen door als jongen met washandjes in je bikinitopje mee te doen aan de Miss Noordzee Verkiezing, en je hebt diezelfde middag een proeftraining voor een beroemde voetbalclub, en je bent ook nog eens smoorverliefd op het mooiste meisje van het heelal, en zij doet ook mee aan die missverkiezing… wat doe je dan?

Sjoerd Kuypers recentste boek Hotel de grote L kreeg louter positieve recensies. Daarom is er nu het luisterboek, voorgelezen door de auteur zelf, samen met presentatrice en voormalig Jakhals Isolde Hallensleben.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen