Te gast bij May
tafelen en koken volgens de seizoenen bij Axel en May Vervoordt
May Vervoordt
Auteur:
Uitgegeven:
Tielt, 2012
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
2 oktober 2012
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
À la table de May
Plaats van uitgave:
Paris
Uitgever:
Flammariom
Vertaald uit:
Frans
(Overige) personen
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Algemene kookboeken (629.2)
NUR:
Lifestyle algemeen (450)
Codes
ISBN:
978-94-01-40403-7
EAN:
9789401404037
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
29 cm
Omvang:
173 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
Vert. van: À la table de May. - Paris : Flammariom, cop. 2012. - Met index.
Annotatie
Flaptekst
Het geheim van gastvrijheid
ligt volgens Axel en
May Vervoordt in eenvoud
en verfijning.
May Vervoordt heeft een persoonlijke
stijl ontwikkeld die bekendstaat
om de combinatie van gezonde
en natuurlijke ingrediënten. Door
haar unieke gevoel voor kleuren en
texturen ervaren we in dit boek de
vergankelijke schoonheid van eten
en van bloemen.
Samen met chef Patrick Vermeulen
creëert May recepten met natuurlijke
ingrediënten uit de tuin en met een
focus op groenten en een doordachte
mix van kruiden en specerijen.
Met prachtige fotografie van Jean-
Pierre Gabriel.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen