Voorgerechten
R&R Publishing
Uitgegeven:
Lisse, 2006
Editie:
4e dr
Serietitel:
Rebo culinair. Da's pas koken
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Jaar van uitgave:
2003
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
Trefwoord(en):
SISO:
Voorgerechten; algemeen - Nagerechten; algemeen (629.75)
NUR:
Eten en drinken algemeen (440)
Codes
ISBN:
978-90-366-1841-0
EAN:
9789036618410
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
29 cm
Omvang:
96 pagina's
Met illustraties
Bindwijze:
Gebonden
Bibliografische annotatie
1e dr. Nederlandse uitg.: 2003. - Vanaf eind 1988 uitg.: Lisse : Rebo Productions. - Met reg.
Annotatie
Flaptekst
Garnalencocktail en huzarensalade; jarenlang de populaire voorgerechten en vaak de enige keuze op de menukaart. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is onze keuken internationaal geworden. Vandaar dit kookboek vol inspirerende voorafjes uit de wereldkeuken; bulgursalade met gegrilde paprika's, mediterrane spinazierol met olijvenpesto en kip Yakitori. Ook heerlijk zijn de soepstengels met parmaham en rucola, of knapperige groenten met Provençaalse dipsaus of hummus.

Dus, wat zullen we doen? Nemen we nog een hoofdgerecht, of doen we lekker twee voorafjes?
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen