Swansea
In Swansea (Wales) werd de beroemde dichter / schrijver Dylan Thomas geboren in 1914. Hij bracht er een deel van zijn leven door en wordt daar nu herdacht met een permanente tentoonstelling en verschillende activiteiten in het Dylan Thomas Centre, zoals het jaarlijkse Dylan Thomas Festival in oktober en november. Het centre organiseert ook regelmatig begeleide wandelingen.

Dylan Thomas Trail
Met de reisorganisatie The Word Travels kan de bewonderaar een Dylan Thomas Trail volgen, op de manier die hem/haar het meeste aanspreekt: in één keer of in delen, individueel of in een kleine of grote groep, en wanneer u maar wilt. Misschien eind oktober starten, tijdens het Dylan Thomas Festival in Swansea?
Op de site van The World Travels staat een zeer uitgebreide omschrijving van deze reis in zijn algemeenheid en de onderdelen (plaatsen) in het bijzonder. De plaatsen en streken die verder aan bod komen zijn: Laugharne, Talsarn, New Quay, Londen, Cornwall, Marshfield en Oxford.

The Word Travels is een bijzondere reisorganisatie, opgezet vanuit een passie voor boeken. Men organiseert o.a. begeleide wandelingen, toertochten en schrijfcursussen.

Voor meer Dylan Thomas wandelingen zie Llanon, Laugharne en New Quay.

Laatst gewijzigd: 22-11-2016

Naar de overzichtspagina

Delen
Koppelingen
Personen
Organisaties
Wereldkaart