De Arbeiderspers | A.W. Bruna Uitgevers
Bezoek adres:
Franz Lisztplantsoen 200
Bezoek postcode:
3533 JG
Bezoek locatie:
Utrecht
Provincie:
Utrecht
Beschrijving instelling:
Eén boekenhart
De een staat vooral bekend als professionele, geoliede machine van meer dan 140 jaar oud, met grote auteursnamen als Carlos Ruiz Zafón, John Grisham, Elizabeth George, Havank, Stieg Larsson, Suzanne Vermeer en David Baldacci. De ander heeft in meer dan 80 jaar een grote naam opgebouwd als literaire uitgeverij van Nederlandstalige en vertaalde fictie en non-fictie. Het is het huis van auteurs als Maarten 't Hart, Koos van Zomeren, Anna Enquist, Arthur Japin, Joost Zwagerman en Abdelkader Benali.

De een komt uit Utrecht, de ander uit Amsterdam. Samen zijn we een uitgeverij voor heel Nederland. Dat komt tot uiting in ons nieuwe hoofdkantoor in Utrecht en ons fraaie pied-à-terre aan de Herengracht in Amsterdam. Daar klopt ons gezamenlijke boekenhart en bouwen we aan een nieuw stuk uitgeefgeschiedenis.

Kwaliteit
Wij laten zien dat commercie heel goed samengaat met kwaliteit. De fondsen van De Arbeiderspers, A.W. Bruna, Amber, Signatuur, Orlando, Lev., VIP, Gloriae, Happinez en Voetbal International zijn er voor verschillende lezers, onderscheiden zich van elkaar, vullen elkaar aan, maar vóór alles vinden ze elkaar in het begrip 'kwaliteit'. Sterke titels voor een breed publiek. Elk fonds heeft zijn eigen profiel. Hierdoor ontstaat een zeldzame combinatie van non-conformisme, betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie en groot denken.
Land:
Nederland
Adres website:
Opgenomen:
VIP
Delen