Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Bezoek adres:
Papiermolen 14-24
Bezoek postcode:
3994 DK
Bezoek locatie:
Houten
Post adres:
Postbus 97
Post postcode:
3990 DB
Post locatie:
Houten
Telefoon-nummer:
(030) 799 83 00
Fax-nr:
(030) 799 83 98
E-mail adres:
Beschrijving instelling:
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv is één van de grootste algemene boekenuitgeverijen in het Nederlandse taalgebied. De uitgeverij is bekend door succesvolle uitgaven op het gebied van thrillers, romans, non-fictie (lifestyle, wellbeing, spiritualiteit, gastronomie, psychologie, gezondheid, werk en management, geschiedenis en actualiteit), kinderboeken, reisgidsen, woordenboeken en naslagwerken.

Verder ontwikkelt Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv zich sterk op het gebied van multimediale uitgaven. Naast luisterboeken, e-books en apps exploiteert de uitgeverij de website Ontrack.nl, de site met meer dan 1500 actuele wandel- en fietsroutes in Nederland. Tot slot heeft de uitgeverij haar eigen webshop Wazzaa; alle verkrijgbare boeken in Nederland zijn hierin aanwezig.

Sinds 22 januari 2010 is Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv onderdeel van LannooMeulenhoff bv, waartoe ook Terra Lannoo en Uitgeverij Meulenhoff | De Boekerij behoren. Samen met Uitgeverij Lannoo nv vormt LannooMeulenhoff bv de Uitgeverij Lannoo Groep.
Land:
Nederland
Type instelling:
Uitgeverij
Delen